LEGE5 te ajută să înţelegi noile reglementări în materie penală

01.04.2014

Indaco Systems vă invită la conferinţa „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală”, organizată de Asociaţia “Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti“. Evenimentul va avea loc în perioada 3-4 aprilie 2014 în Aula Magna a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

Prelegerile vor fi susţinute de cadre universitare prestigioase, multe dintre acestea fiind membre în Comisiile de redactare a noului Cod Penal şi a noului Cod de Procedură Penală.

La conferinţă sunt invitaţi să participe judecători, procurori, funcţionari ai Ministerului Justiţiei, avocaţi, consilieri juridici, executori judecătoreşti, politişti şi alte persoane care activează în domeniul juridic.

Indaco Systems va prezenta în cadrul conferinţei „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală” noua generaţie de produse de informare legislativă: Lege5.

Soluţiile Lege5 pot fi utilizate de pe orice dispozitiv: desktop, online, mobile, cloud, fiind considerate repere în alegerea softului de lucru ideal datorită funcţionalităţilor unice care revoluţionează documentarea legislativă.

Participanţii la conferinţa „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală” vor beneficia de o ofertă specială din partea Indaco Systems.

Pentru a afla mai multe informaţii despre acest eveniment, puteţi  accesa: www.drept.unibuc.ro.

Biroul de presă Indaco Systems

E-mail: monica.petrovici@indaco.ro

Noutăți

COVID-19 Plan de Continuitate a Activității - INDACO SYSTEMS!

Citește mai mult→
Stimate client,
 
În contextul răspândirii virusului COVID-19 și implicit a stării de urgență decretată de președinte, vă facem cunoscut următorul comunicat.
Serviciile de informare juridică prestate de societatea Indaco Systems, fac parte dintr-o platforma SaaS (Software as a service) și nu se supun unui lanț de producție, distribuție și stocuri.
 
Echipa de profesioniști din care este formată societatea Indaco Systems are pregătit un plan pentru situațiile de criză, plan care se află deja in desfășurare
Încă din data de 08.03.2020, întreaga activitate se desfășoară – la distanță, din siguranța domiciliului fiecărui angajat.
 

Date contact în contextul răspândirii virusului COVID-19

Citește mai mult→

Având în vedere circumstanțele fără precedent în care ne aflăm la nivel global din cauza epidemiei de COVID-19, prioritatea noastră este siguranța și sănătatea clienților, angajaților și partenerilor noștri. 

Activitatea în cadrul companiei Indaco Systems se desfășoară la distanță, toate departamentele lucrează cu același program și ritm susținut cu care v-am obișnuit.

Actualizarea programelor noastre legislative se face la fel de rapid ca și până acum, motiv pentru care veți fi în continuare primii informați.

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.