Lege5 - Softul care pune ordine în legi, acum și pe iPhone

22.05.2014

Lege5, cel mai avansat și modern soft legislativ al momentului, a lansat aplicația pentru iPhone care permite conectarea la baza de date în timp real.

Specialiştii Indaco Systems au urmărit realizarea unui instrument eficient prin mobilitate şi adaptabilitate, necesar formării şi menţinerii unor businessuri de succes, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, aplicaţia Lege5 Mobile pentru iPhone oferă utilizatorilor funcţionalităţi precum: vizualizarea gratuită a actului normativ în forma sa publicată, căutarea rapidă, urmărirea și evidențierea modificărilor, revista presei, dosare în instanță.

Lege5 Mobile este un produs unic pe piaţa de profil, îmbinând cele mai revoluţionare funcţionalităţi ale unui serviciu de documentare legislativă de top (www.lege5.ro) cu noile tehnologii IT&C.

“Crearea versiunii pentru iPhone reprezintă o continuare a eforturilor noastre de adaptare la cerințele pieței. Tehnologia câștigă pe zi ce trece un rol din ce în ce mai important, iar pentru o companie este esențial să ofere servicii de calitate, în timp util. ” Monica Petrovici, Responsabil PR.

Lege5 este destinat atât specialiştilor din domeniul juridic, fiscal, contabilitate, cât şi persoanelor interesate de domeniul legislativ. Utilizatorii Lege5 pot accesa oriunde și oricând aplicația web, fie că este vorba de calculatorul de acasă, de cel de la birou ori de un dispozitiv mobil: tabletă, smartphone sau eBook Reader.

Aplicația Lege5 este disponibilă gratuit pentru download în Apple App Store (http://bit.do/lege5) și are 4,2 MB.

 

Biroul de Presă Indaco Systems

Contact: monica.petrovici@indaco.ro

 

Noutăți

COVID-19 Plan de Continuitate a Activității - INDACO SYSTEMS!

Citește mai mult→
Stimate client,
 
În contextul răspândirii virusului COVID-19 și implicit a stării de urgență decretată de președinte, vă facem cunoscut următorul comunicat.
Serviciile de informare juridică prestate de societatea Indaco Systems, fac parte dintr-o platforma SaaS (Software as a service) și nu se supun unui lanț de producție, distribuție și stocuri.
 
Echipa de profesioniști din care este formată societatea Indaco Systems are pregătit un plan pentru situațiile de criză, plan care se află deja in desfășurare
Încă din data de 08.03.2020, întreaga activitate se desfășoară – la distanță, din siguranța domiciliului fiecărui angajat.
 

Date contact în contextul răspândirii virusului COVID-19

Citește mai mult→

Având în vedere circumstanțele fără precedent în care ne aflăm la nivel global din cauza epidemiei de COVID-19, prioritatea noastră este siguranța și sănătatea clienților, angajaților și partenerilor noștri. 

Activitatea în cadrul companiei Indaco Systems se desfășoară la distanță, toate departamentele lucrează cu același program și ritm susținut cu care v-am obișnuit.

Actualizarea programelor noastre legislative se face la fel de rapid ca și până acum, motiv pentru care veți fi în continuare primii informați.

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.