Lege5, cea mai apreciată soluţie de documentare legislativă a momentului, a mai primit două module de conţinut important pentru utilizatori

09.12.2016

În 2016, Indaco Systems a iniţiat în programul legislativ Lege5, un modul de Reviste de Drept.

Acest modul de lucru vă permite sa accesaţi publicaţii de drept în format electronic care îşi propun prin structura şi conţinutul lor să vă ofere articole şi analize consistente pentru a vă ajuta în procesul decizional, indiferent dacă sunteţi practicieni ai dreptului cu experienţă, sau la început de carieră.

Revistele pe care le vom pune la dispoziţia dumneavoastră, sunt atât publicaţii istorice - recunoscute, premiate şi apreciate de cititori, cât şi publicaţii aflate la început de drum.

Articolele de revistă sunt relaţionate la nivel de paragraf cu actele normative de referinţă.

La finele anului 2016, proiectului de consolidare a informaţiei legislative în Lege5, s-a alaturat şi modulul de Carte.

Prin acest modul, ne dorim să realizăm o conexiune între textul de lege şi cartea de specialitate. Astfel, la nivel de paragraf de act normativ, veţi primi recomandări privind lucrări de specialitate relevante pentru chestiunea de drept tratată şi pe care vi le punem la dispoziţie în Librăria Indaco.

Aflaţi mai multe şi testaţi facilităţile Lege5!

 

Departamentul de Marketing Indaco Systems

Contact: marketing@indaco.ro

Noutăți

COVID-19 Plan de Continuitate a Activității - INDACO SYSTEMS!

Citește mai mult→
Stimate client,
 
În contextul răspândirii virusului COVID-19 și implicit a stării de urgență decretată de președinte, vă facem cunoscut următorul comunicat.
Serviciile de informare juridică prestate de societatea Indaco Systems, fac parte dintr-o platforma SaaS (Software as a service) și nu se supun unui lanț de producție, distribuție și stocuri.
 
Echipa de profesioniști din care este formată societatea Indaco Systems are pregătit un plan pentru situațiile de criză, plan care se află deja in desfășurare
Încă din data de 08.03.2020, întreaga activitate se desfășoară – la distanță, din siguranța domiciliului fiecărui angajat.
 

Date contact în contextul răspândirii virusului COVID-19

Citește mai mult→

Având în vedere circumstanțele fără precedent în care ne aflăm la nivel global din cauza epidemiei de COVID-19, prioritatea noastră este siguranța și sănătatea clienților, angajaților și partenerilor noștri. 

Activitatea în cadrul companiei Indaco Systems se desfășoară la distanță, toate departamentele lucrează cu același program și ritm susținut cu care v-am obișnuit.

Actualizarea programelor noastre legislative se face la fel de rapid ca și până acum, motiv pentru care veți fi în continuare primii informați.

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.