Legestart

Peste 150.000 de vizitatori interesaţi de legislaţie gratuită şi articole de specialitate accesează zilnic portalul de documentare legislativă, LegeStart.ro.  Site-ul este un reper important pentru specialiştii care lucrează zilnic cu legislaţia, dar şi pentru orice persoană interesată de acest domeniu.

LegeStart.ro oferă vizitatorilor analize realizate de specialişti cu expertiză în următoarele domenii: fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane, social.

Pentru a vă convinge de  utilitatea site-ului LegeStart.ro, îl  puteţi accesa la următoarea adresă web: www.legestart.ro

Forumul Legestart

Aproximativ 7000 de utilizatori interesaţi de legislaţie, drept şi fiscalitate/contabilitate sunt prezenţi pe forumul LegeStart pentru a discuta despre aspectele şi modificările legislative din aceste domenii.

Forumul cuprinde speţe ale utilizatorilor şi răspunsuri ale specialiştilor în ceea ce priveşte rezolvarea acestor situaţii. Prin intermediul chat-ului, utilizatorii aflaţi în căutarea răspunsurilor la problemele lor conversează cu specialiştii şi moderatorii forumului pentru găsirea soluţiilor aplicabile fiecărui caz.

Pune o întrebare specialiştilor LegeStart accesând www.forum.legestart.ro.

Librăria Indaco

Librăria online Indaco vine în sprijinul dumneavoastră printr-o colecţie de materiale publicistice de specialitate, din diferite domenii – drept, contabilitate, economie, fiscalitate.

Începând din 2008, documentarea privind multiplele probleme legislative a devenit un proces mai uşor şi plăcut prin lucrările de referinţă pe care le-am pus la dispoziţia clienţilor noştri, la care am adăugat un nou design şi o navigare mai uşoară.

Vă aşteptăm pe www.librariaindaco.ro!