Publicitate

Citește mai mult→

Indaco Systems deţine site-uri de informare legislativă, vizitate şi apreciate de sute de mii de vizitatori lunar: www.lege5.ro ; www.legestart.ro.

Prin aceste site-uri, compania noastră pune la dispoziţia specialiştilor din domeniile juridic, financiar-contabil, resurse umane, precum şi persoanelor interesate de legislaţia României, noutăţi legislative şi informaţii necesare în înţelegerea şi aplicarea reglementărilor legislative.

www.lege5.ro şi www.legestart.ro au înregistrat pe parcursul ultimilor doi ani o creştere constantă, ajungând să ocupe pe trafic.ro (http://www.trafic.ro/vizitatori/top-siteuri-legislatie/saptamana-pg1) primele două poziţii din secţiunea „Legislaţie” şi locuri importante în clasamentul general.


Publicul ţintă:

  • Specialiştii în domeniile juridic, financiar – contabil, fiscalitate şi resurse umane care lucrează zilnic cu legislaţia şi au nevoie de un instrument rapid de informare legislativă;
  • Orice persoană fizică din România care doreşte să se informeze cu privire la legislaţia naţională, să afle ultimele noutăţi din mediul de afaceri, să citească noutăţi legislative (modificări legislative, opinii privind reglementarea acestora, bune practici, speţe etc.);
  • Persoanele care au un business în România şi care trebuie să cunoască reglementările legislative pentru desfăşurarea cu succes a acestuia.
  • Orice instituţie publică care doreşte să fie permanent informată cu privire la modificările legislative şi modul în care acestea trebuie să fie aplicate.
  • Orice companie din România, indiferent de mărimea acesteia – deoarece departamentele juridic şi contabilitate au nevoie zilnic de informări legislative pentru a lua cele mai bune decizii în activitatea pe care o desfăşoară.

Vizitatorii noştri sunt potenţialii tăi clienţi!
Eşti interesat de publicitate pe aceste site-uri?
Trimite-ne un e-mail la marketing@indaco.ro sau sună la 0758.070.577 pentru detalii.