Consultanţă IT

Indaco Systems lansează la începutul anului 2017, un nou serviciu: Consultanţă IT la cel mai înalt nivel

Noi stim ca pentru o funcţionare optimă a serverelor, aveţi nevoie de specialişti bine pregătiţi care să asigure furnizarea, configurarea, întreţinerea şi supravegherea sistemelor. Specialiştii Indaco au o experienţă bogată în instalarea şi configurarea de servere ca parte a livrării de soluţii software personalizate.

Departamentul nostru de Support Engineering oferă suport şi servicii IT profesionale pentru managementul serverelor şi a aplicaţiilor instalate.

Punem la dispoziţia clienţilor competentele unei echipe formate din experţi, care vor apela la soluţii IT de ultimă generaţie, astfel încât, componeta de hardware şi software de care dispune serverul cu care lucrati, să fie întotdeauna performantă şi la nivelul optim de funcţionare.

SERVICII:

Administrare SERVERE
- Consultanţă în achiziţia serverelor
- Administrare servere fizice şi virtuale pe platforma Windows şi Linux
- Instalare şi configurare servere – masină fizică (Windows si Linux/Unix)
- Implementare, configurare şi administrare servicii baze de date

Administrare REŢELE (cu fir, wireless, VPN)

Mentenanţă HARDWARE şi SOFTWARE

VIRTUALIZARE (servere, baze de date, aplicaţii)

SECURITATE IT

BACK-UP

Monitorizare CONTINUĂ
- Echipa de Support Engineering Indaco Systems vă oferă suport IT remote (prin conexiune remote, email, telefon) şi monitorizare continuă pentru prevenirea de întreruperi a funcţionării normale a serverelor sau reţelelor, cu intervenţii asupra echipamentelor respective conform notificărilor primite în timp real;
- Serviciul este disponibil 24/7 prin servicii profesionale de ultimă oră pentru întreţinerea sistemelor critice.

CONTACT Indaco Systems Support Engineering:
Email: suportit[at]indaco.ro
Telefon: 021.311.97.11

Click aici pentru descrierea serviciilor de consultanţă IT

Suport Tehnic

Suport tehnic pentru aplicaţii software

Conştienţi pe deplin de importanţa responsabilităţii lor, specialiştii din această echipă oferă asistenţă pentru aplicaţii sau suport tehnic prin telefon, e-mail şi/sau conexiune la distanţă prin aplicaţii dedicate.

Permanent interesaţi de pregătirea profesională, aceştia deţin bune cunoştinţe în cele mai noi limbaje de programare, cunoştinţe avansate de administrare baze de date, dar şi experienţă în administrare, utilizare şi suport pentru sistemele de operare folosite pe piaţă.

Colegii noştri identifică problemele clienţilor şi gestionează cerinţele acestora, generând modificări ale cerinţelor tehnice, lucrând astfel la îmbunătăţirea permanentă a aplicaţiilor Indaco Systems.

Contact Departament Suport:
021.311.97.11031.401.66.10/ 0744.668.222
suport[at]indaco.ro

Dezvoltare software

Specialiştii în dezvoltare software

Tipuri de aplicatii dezvoltate in 23 de ani de activitate:
• Sistemul de Management Legislativ
• ERP pentru industria de asigurări
• Sistemul de Document Management și Managementul fluxului de lucru
• Portaluri web cu CMS, forumuri și rețele sociale
• Aplicații pentru smartphone, pentru diferite platforme
• Arhitectură baze de date și infrastructură
• Integrare în Cloud privat și arhitectură
• Managementul de mediu virtual și rețele

Tehnologii:
Dezvoltăm software cu C#, C++, Java, HTML5, CSS, Javascript, Objective C, SQL pentru ASP.NET MVC, Web API, WCF, MFC, ATL, SQL Server, Oracle, SOLR, Windows Server, Windows Azure, Linux.

Mediul nostru de dezvoltare foloseste:
Team Foundation Server și GitHub pentru controlul versiunilor, Visual Studio, Eclipse și Xcode pentru programare, TeamCity pentru integrare continuă și build management, YouTrack pentru Agile management, documentare și urmărire a task-urilor.

Serviciile pe care le oferim cuprind:
• Legal Management System
• ERP for Assurance Industry
• Document Management System and Workflow Management
• Web portals with CMS, forums, and social networking
• Cross-platform web mobile
• Database architecture and infrastructure
• Private Cloud integration and architecture
• Management of virtual environment and networks

Contact Departament Dezvoltare:
+4 021. 311.97.11
office[at]indaco.ro

Noutăți

COVID-19 Plan de Continuitate a Activității - INDACO SYSTEMS!

Citește mai mult→
Stimate client,
 
În contextul răspândirii virusului COVID-19 și implicit a stării de urgență decretată de președinte, vă facem cunoscut următorul comunicat.
Serviciile de informare juridică prestate de societatea Indaco Systems, fac parte dintr-o platforma SaaS (Software as a service) și nu se supun unui lanț de producție, distribuție și stocuri.
 
Echipa de profesioniști din care este formată societatea Indaco Systems are pregătit un plan pentru situațiile de criză, plan care se află deja in desfășurare
Încă din data de 08.03.2020, întreaga activitate se desfășoară – la distanță, din siguranța domiciliului fiecărui angajat.
 

Date contact în contextul răspândirii virusului COVID-19

Citește mai mult→

Având în vedere circumstanțele fără precedent în care ne aflăm la nivel global din cauza epidemiei de COVID-19, prioritatea noastră este siguranța și sănătatea clienților, angajaților și partenerilor noștri. 

Activitatea în cadrul companiei Indaco Systems se desfășoară la distanță, toate departamentele lucrează cu același program și ritm susținut cu care v-am obișnuit.

Actualizarea programelor noastre legislative se face la fel de rapid ca și până acum, motiv pentru care veți fi în continuare primii informați.

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.